top of page

Claire Linturn Group

Public·10 members
Otto Zykov
Otto Zykov

Adi Gliga - Inima Mea Canta (Album Pentru Viata)Sincer mie imi place parul lui foarte mult si mai ales culoarea, intotdeauna mi-am dorit sa am asa culoare dar nu s-a nimerit, daca voi avea un baiat ii voi lasa parul lung pana la varsta scolara.Alt aspect :voi care sunteti deranjati de unele chestii nu puteti sa intelegeti ce greu e sa traiesti intre straini, fara cineva care sa te iubeasca si mai rau sa te chinue pana ajungi la varsta la care poti sa fii pe picioarele tale . Daca ati avut parinti si nu ati fost lipsiti de dragoste, daca ati avut prieteni, daca nevoile voastre v-au fost implinite cel putin o parte din ele daca nu toate nu veti putea intelege chinul miilor de copii care se bucura de fiecare zambet al unei persoane mai blande sau care poate fi considerat scaparea pt el si chiar o mica farama de iubire din ceeea ce voi ati primit in mod constant; care asteapta un parinte o viata intreaga , care vede un posibil parinte in orice starin care viziteaza orfelinatul si care pare mai sufletist.In general copii din orfelinate datorita vitregiei vietii ajung o parte din ei si cei mai multi risca sa aiva probleme de atasament care se vor reflecta in viata de adult. Vor tinde sa fie evitanti pt ca nu au avut parte de iubire , vor avea atasament ambivalent, nesecurizant, nu vor avea incredere in ei deorece nu au fosat invatati sa aiva.., parere negativa despre ei si despre cei din jur pentruca nu au fost ajutati si incurajati. Da am vazut copii crescuti in orfelinat care au devenit adulti si au reusit sa se integreze si sa aiva o familie dar unii tot mai au inca probleme , au o tristete , nerezolvata, unii sunt introvertiti, altii fug de probleme ; dar sunt si cazuri care au luptat si au devenit cineva.Adi Gliga este unul dintre acestia, chiar daca a fost sau nu ajutat el a ajuns departe si aceasat vedeti si voi dar nu trebuie sa il invidiati , macar de acumsa aiva parte de succes, iubire , respect, socializare, laude, aprecieri pentruca a rabdat foarte mult si a suferit ceeea ce altii nici nu puteau sa indure.Daca v-ati uitat in multe filme ale lui si la unele cantece veti vedea ca fundalul este mai intunecat ceea ce dovedeste ca a fost marcat de tristetea anilor de suferinta. Poate si-a revenit, poate ajuta pe multi, poate vi se pare ca e mandru, dar nu e , mai are in inconstientul lui acea tristete care si-o stapaneste sau nu vrea sa si-o manifeste si voind sa para mai puternic voi credeti ca e mandru. Nu l-am vazut niciodata in realitate dar am ascultat tot ceea ce a compus si am citit toty ceea ce a scris despre persoana lui. Deasemena am si cateva cunostinte de psihologie si am incercat sa le pun in practica in apararea lui.Iubiti pe toti mai ales pe cei care va supara . Multe binecuvantari tuturor.
Adi Gliga - Inima mea canta (Album Pentru viata)


Download File: https://www.google.com/url?q=https%3A%2F%2Ftinourl.com%2F2ui6gJ&sa=D&sntz=1&usg=AOvVaw0G_Yq2CMjuSJGGupcx5VCTDa, Adi Gliga canta bine si poate ca se face auzit tocmai pentru ca vine cu ceva diferit de ceea ce este pe piata. Mai copiaza din lumea laica pe unul sau altul dar asta nu pare a fi o problema prea mare.Nu credeti ca, pentru a ne ajuta reciproc in fata capcanei mandriei, ar trebui sa dezvoltam un sistem critic, de critica muzicala, profesionist si apreciat? Ma infricoseaza multimea versurilor care contin erezii si care se canta cu seninatate in biserica, hranirea orgoliilor multor formatii prin lauda la scena deschisa si respingerea automata a oricarei criticii. Ma gandesc de mult la un blog de recenzie muzicala, fie ea aplicata doar versurilor. Credeti ca ar fi un proiect potrivit in peisajul evanghelic?


In ce priveste inchinarea de acasa si cum cantam acasa nu sunt de acord nici cu dvs. si nici cu Alex. In general, desigur, fiecare e liber acasa sa se comporte dupa cum doreste. Totusi, nu chiar dupa cum doreste. Caci, si acasa, tot Scriptura trebuie sa fie etalonul. Altfel, am deveni ipocriti, cu doua feluri de viata.


Ma scuzati ca intervin ,am citit dealungul timpului opinile voastre ,daca voi sunteti pocaiti si ascultati cuvantul Lui Dumnezeu,va plac cantarile duhovnicesti,aduceti in casa Domnului fel de fel de cantareti,pastori,trupe ,vreau sa spun ca asa cum la voi in adunari a cantat si vorbit Adi Gliga si la noi in biserica a fost acest cantaret,cu toate criticile si comentarile noastre tin sa va spun ca Adi Gliga in ciuda usilor ferecate el a deschis usi cu Duhul sfant,si va place nu va place Dumnezeu lucreaza prin el,si marturia lui a atins inimi, cantecele lui sunt ascultate in casele crestinilor fiind un balsam al inimilor noastre ca sunt cantate cu o voce blanda si calda cum nu am intalnit la nici-un cantaret are cantece despre Isus si viata oamenilor,Adi Gliga este un crestin pentru crestini si nu pentru faima,sau un nume de om mare,este un simplu om pentru oameni,un tanar pentru tineri,il respect si il ascult chiar daca zvonuri rele se aud despre el,nu aceea e important ,ci cea ce face el pentru tineri,pe cand cei cu bani multi si asa zisi pocaiti se complac in placeri si pacatosi din fire ,Adi traieste si munceste isi sacrifica viata pentru mantuirea unora care sunt scaldati in pacate si placeri firesti,este omul ideal pentru marturie caci a trait in pacat si suferinte cumplite,iar acum traieste prin Duhul Sfant,nu uitati ca Dumnezeu din pacatosi a facut sfinti,ajutati-l si chemati-l la adunarile voastre si programe cu tinerii chemand pacatosii din lume sa asculte marturia si cantecele lui Adi Gliga,si cu siguranta veti fi uimiti de ce face acest tanar crestin cu ei,acceptati-l asa cum e cu bune si cu rele sau defecte ,caci Domnul lucreaza prin el.Domnul sa va binecuvanteze!


Esti o fiinta minunata creata de Dumnezeu. In urma citirii acestei cronologii si a blogurilor am putut sa inteleg mult mai bine planurile lui Dumnezeu cu privire si la viata mea. E nemaipomenit fel in care Dumnezeu a ales sa.si proslaveasca Numele Sau in viata familiei si a ta pana acum ! M-am bucurat si ma voi bucura de fiecare data cand imi aduc aminte de experientele si biruintele traite cu Dumnezeu, in multe ma regasesc si eu. Imi doresc ca Dumnezeu sa ii binecuvinteze pe toti dar in special sa investeasca mai mult in cei care sunt in prima linie la baricada, care lupta cu toata armatura pentru cei nemantuiti care se pierd. O sa amintesc in rugaciunile mele si numele tau cand imi aduc aminte Catalin Ciuculescu Pacea Domnului Isus Hristos din Nazaret sa fie cu voi si Tatal Ceresc sa reverse belsug de Har si propasire in lucrarea in care sunteti asezati. Isus Hristos este Domnul nostru vine ! ?


Esti o fiinta minunata creata de Dumnezeu. In urma citirii acestei cronologii si a blogurilor am putut sa inteleg mult mai bine planurile lui Dumnezeu cu privire si la viata mea. E nemaipomenit fel in care Dumnezeu a ales sa.si proslaveasca Numele Sau in viata familiei si a ta pana acum ! M-am bucurat si ma voi bucura de fiecare data cand imi aduc aminte de experientele si biruintele traite cu Dumnezeu, in multe ma regasesc si eu. Imi doresc ca Dumnezeu sa ii binecuvinteze pe toti dar in special sa investeasca mai mult in cei care sunt in prima linie la baricada, care lupta cu toata armatura pentru cei nemantuiti care se pierd. O sa amintesc in rugaciunile mele si numele tau cand imi aduc aminte Catalin Ciuculescu Pacea Domnului Isus Hristos din Nazaret sa fie cu voi si Tatal Ceresc sa reverse belsug de Har si propasire in lucrarea in care sunteti asezati. Isus Hristos este Domnul nostru vine ! ? (IUDA 1:20-21) 041b061a72


About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page